ekonomibloggar.nu

måndag, januari 07, 2013

500 artiklar på Artikelparadis !

Då har min artikelkatalog äntligen passerat 500 artiklar och passande nog inträffade detta när 2013 påbörjades. Målet jag hade, när jag startade katalogen, var att ha 1000 artiklar innan 1 år hade gått. Det var i november 2012. Det var ett högt uppsatt mål som jag iallafall klarade av. Till 50%...

Jag gillar att sätta upp höga mål. Oftast så uppnår jag inte dem, men då blir jag ännu mer motiverad till att arbeta hårdare. Att sätta upp små delmål är inte alls min grej, men för vissa passar detta bättre.

Under 2013 så är mitt mål glasklart. Artikelparadis.se ska marknadsföras stenhårt och sajten ska växa sig riktigt stor. Det är tanken iallafall. Jag kommer att satsa mycket på att bygga starka inlänkar och även testa att marknadsföra sajten via Google Adwords.

Har testat detta en gång tidigare med goda resultat, så varför inte testa en gång till ?

Men huvudmetoden kommer att vara länkar.

Det ska bli oerhört kul att följa utvecklingen och har du inte signat upp dig hos Artikelparadis ännu så är det hög tid! Det är både roligt och framförallt gratis att registrera sig och börja marknadsföra sina webbplatser genom att skriva artiklar.

På sistone har jag märkt att många struntar i att läsa reglerna för publicering. En artikel ska MINST innehålla 300 ord. Det är en regel som gäller alla. Kommer där in en artikel som innehåller 286 ord så godkänns den inte.

Regler gäller alla och MINST 300 ord ska finnas med. Se även till att läsa samtliga regler så inte din artikel riskerar att bli slängd i papperskorgen. Det är både slöseri med tid för dig och mig.

4 kommentarer:

 1. Hej Rasmus, grattis till 500 artiklar! Det är starkt jobbat minsann. Du granskar och publicerar ju artiklar snabbt, vilket säkert bidrar till att du fått många "lojala" skribenter.

  /Kalle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar för det!

   Jag hoppas på det iallafall. Ska man driva en artikelkatalog så kan man inte göra ett "halvdant" arbete. Det vinner man inte på i längden anser jag.

   Men det tar tid att granska och publicera artiklar, men samtidigt lär man sig väldigt mycket när man läser igenom samtliga artiklar :)

   Radera
 2. Hej!

  Jag blev tipsad om något som heter iLivingApp och undrar om du vet något om det? Jag signade för det kostade så lite Vad tror du om det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,

   Jag har också tittat lite på det. Verkar vara seriöst och det finns potential. Inget som jag har testat men det ska testas inom snar framtid.

   Just nu kör jag stenhårt med Neobux för att se om man kan tjäna $20-30 om dagen. Många gör just detta och det är även min tanke.

   Radera