ekonomibloggar.nu

torsdag, januari 31, 2013

500 kr i rabatt när man köper Fotbollspengar 5.0

Intresset för succèprodukten Fotbollspengar 5.0 är minst sagt riktigt stort och några utav de personer som valde att köpa produkten i början på det nya året har redan tjänat över 5000 kr !! En extrainkomst på 5000 kr gör stor skillnad för de flesta skulle jag tro.

Jag har fått mottaga massvis med mail där många berättar hur det går och även ställer olika frågor. Det känns riktigt kul att kunna hjälpa till och få andra att tjäna pengar. Det är en härlig känsla man får av det :)

Just nu så kör jag med ett exklusivt kampanjerbjudande som inte går att hitta någon annanstans på nätet. Jag ger nämligen en rabatt på hela 500 kr när man köper sitt exemplar av Fotbollspengar 5.0 ifrån den här sidan. I priset så ingår även full support från mig om du skulle stöta på några problem. Det är bara att skicka iväg ett mail så får du svar inom några timmar.

Jag håller även på att skriva ihop en E-bok om hur man tjänar pengar på hästkapplöpning. Där finns hundratals olika strategier om hur man kan gå tillväga och jag har testat det mesta. Men då det inte riktigt har fungerat så tänker jag skriva ihop mitt eget material som FUNGERAR klockrent. Med några utav mina metoder så behöver man "bara" arbeta ett par timmar på morgonen. Sen kan man stänga ner datorn med en fin profit!

Detta gör jag varje dag förutom på helgerna. Får ha någon ledig dag i veckan också.

Den här E-boken kommer att säljas via Clickbroker men alla som köper Fotbollspengar 5.0 kommer att få tillgång till den helt gratis. Den ingår också i priset. Den är inte riktigt färdig men när den blir det så kommer jag att skicka ut ett mail om detta till alla köpare.

En annan produkt, som också har blivit riktigt populär, är SPORTZ. Ska man köpa SPORTZ separat så kostar det 4980 kr, men den här produkten ingår också när man köper FBP 5.0 !

Med andra ord, just nu får man väldigt mycket för pengarna men erbjudandet är tidsbegränsat. Har jag lyckats att fånga ditt intresse så ska du klicka dig in på den här sidan. Där hittar du mer information om hur du tar del av kampanjerbjudandet innan det är för sent.

KAMPANJERBJUDANDET ÄR AVSLUTAT !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar