ekonomibloggar.nu

söndag, februari 17, 2013

Bygg upp en stadig inkomst med hjälp av PTC Bank

GÅ INTE MED I PTC BANK !!! DET ÄR EN STOR BLUFF OCH FÖRETAGET HAR ALDRIG BETALAT UT NÅGRA PENGAR TILL NÅGON. NÄR MAN KOMMER UPP I $100 OCH BEGÄR UTBETALNING SÅ STÄNGS ENS KONTO NER OCH MAN KAN ALDRIG MER LOGGA IN.

 DET LÄT FÖR BRA FÖR ATT VARA SANT OCH DET VAR DET OCKSÅ. MEN ÄR MAN INTRESSERAD AV PAID TO CLICK SAJTER SÅ KAN JAG REKOMMENDERA NEOBUX SOM INTE BETALAR LIKA BRA SOM PTC BANK MEN FÖRETAGET BETALAR IALLAFALL UT INTJÄNADE PENGAR OCH DET ÄR LITE VIKTIGARE.För bara någon dag sedan så blev jag tipsad om PTC Bank och att man faktiskt skulle kunna tjäna pengar ganska enkelt. Min första tanke var "Jaja, det har man ju inte hört förut"... Men en sak som jag har lärt mig är att inte ha några förutfattade meningar. Har man inte testat det, så kan man ju inte skapa sig en ärlig åsikt.

Jag är alltid lika nyfiken när jag blir tipsad eller upptäcker något som man kan tjäna pengar på så igår valde jag att registrera ett konto hos PTC Bank. Det är ingen webbplats där man behöver betala något för att gå med och redan där blir man ju skeptiskt ;)

Vad handlar PTC Bank om ?


Det handlar kort och gott om att titta på annonser i ett visst antal sekunder för att sedan få betalt för "besväret". Jag vet, sådana tjänster finns det gott om men jämför man alla andra mot det PTC Bank erbjuder så är betalningen oerhört hög för varje annons man tittar på!

Ordvalet "oerhört hög" kanske inte är det bästa men man får iallafall mellan $0,10 till $0,20 för varje annons. Jag har testat en hel del såna här sajter och oftast får man inte pengar för att kolla på annonserna. Då får man istället så kallade "krediter" som man kan använda till att marknadsföra sin egen webbsida/blogg eller så får man en biobiljett när man har samlat oändligt många krediter. Det är inte värt tiden som behöver läggas ner.

Tillbaka till ersättningen som man får hos PTC Bank. Den är som sagt hög. För jämför man med andra engelskspråkiga sajter så kan dessa betala så lite som $0,010 eller ännu mindre! Det är en enorm skillnad! Hos PTC Bank så får man en ärlig chans till att komma upp i ganska bra summor på relativt kort tid.

Häng med på en liten mattelektion


Igår så tjänade jag $2 genom att kolla igenom lite olika annonser och för att tjäna dessa $2 så behövde jag "investera" ungefär 5 minuter av mitt liv. Eller, ska vi vara helt korrekta så behövdes 5:21 (jag tog tiden) men för att underlätta uträkningen så rundar jag av till 5 minuter.

Om vi då tänker på vad timlönen ligger på så tar vi 2 (jag tjänade $2 på 5 minuter) x 12 (5 x 12 blir 60 och det går 60 minuter på 1 timme) och detta blir då $24. Alltså, hade jag tittat på annonser i 60 minuter så hade jag tjänat $24 och i SEK blir det runt 150-160 kr.

Med andra ord, en rätt så skön timlön för ett inte alltför "invecklat" arbete. De flesta bör klara av det :)

Tyvärr är det inte så enkelt


Varför valde jag att bara tjäna $2 ? Varför inte hålla på hela dagen och även natten för att bli stormrik !? Det har sina logiska förklaringar. Det går nämligen bara att titta på mellan 14-18 annonser varje 24-timmars period. När man har kollat på en annons, och sedan fått betalt för detta, så blir den "låst". Men efter 24 timmar så låses den upp igen och då kan man logga in och tjäna pengar igen.

Igår så fanns det 15 annonser att kolla igenom och för 5 av dessa fick jag $0,20 och resten gav mig $0,10. Sammanlagt blev det alltså $2. Det är givetvis inget man blir rik på, men det går faktiskt att tjäna mycket mer pengar !

Värva andra och tjäna 50% av vad dem tjänar


När man registrerar ett konto så blir man tilldelad en unik länk som man kan använda för att värva andra medlemmar till PTC Bank. Har du t.ex en blogg eller en webbplats med många besökare så kan det vara en mycket god idè att lägga in din länk där. Eller så kan du göra precis som jag har gjort. Skriv ett nytt inlägg och förklara vad PTC Bank går ut på med din länk någonstans i texten.

På så sätt så kan man värva en hel del nya personer till nätverket och därmed tjäna bra med pengar i längden! Låt oss säga att du värvar 10 stycken och samtliga tjänar $2 om dagen. Då får du in $10 på ditt konto plus dina $2 som du själv tjänar. Det blir $12 om dagen och du har plötsligt skaffat dig en härlig extrainkomst på ungefär $360 i månaden !!!

Värvar du 20 stycken så blir din inkomst $720 i månaden osv... Potentialen finns alltså men om man inte lyckas eller vill värva någon så kan man ändå tjäna runt $2 varje dag på bara 5 minuter och det är riktigt bra enligt mig.

På bara 1 månad så blir din inkomst runt $60 och vem tackar nej till detta ? Det enda som krävs är 5 minuter varje dag och det borde alla kunna avvara.

1 eller 2 gånger i månaden så finns det även chans att vara med i olika undersökningar som ger $1 i ersättning. En undersökning är tillgänglig direkt efter registrering så vill du så kan du tjäna dina första $3 idag. Undersökningen tar lite längre tid, men inte mer än 10 minuter. Jag själv har inte deltagit inu men tänkte göra det idag.

Utbetalning av dina intjänade pengar


PTC Bank använder sig av PayPal för att genomföra utbetalningar och det är otroligt smidigt! Hade alla gjort likadant så hade världen varit en bättre plats... Andra betalningsmetoder är Payza och Liberty Reserve men PayPal är enklast för oss som bor i Sverige. För att bli medlem hos PTC Bank så krävs alltså ett PayPal konto och även detta är gratis att skaffa.

Men kom ihåg, E-mailen som du väljer att använda hos PTC Bank MÅSTE vara exakt samma som du väljer att använda hos PayPal. Annars så kommer du inte att kunna ta emot betalningar och det vore mindre trevligt... Har du frågor om hur man går tillväga eller känner dig osäker om något så hittar du mina kontaktuppgifter genom att klicka här.

Man kan begära utbetalning när man har tjänat $100.

Sammanfattning


Det är svårt att utvärdera en tjänst när man bara har varit medlem i 1 dag men givetvis så kommer jag att publicera fler inlägg angående PTC Bank och hur det går. Just när jag skrev detta inlägg så "låstes" mina annonser upp igen och nu ska jag logga in för att tjäna lite nya pengar :)

2 kommentarer:

 1. Har tyvärr samma erfarenhet...
  http://www.internet-pengar.com/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag grundade inte det av egen erfarenhet, utan jag läste det på PTC Investigation plus att en sökning på Google visade att INGEN hade fått några pengar utbetalda.

   Men det är skrattretande att någon/några kan lägga ner så mycket tid på att bygga en webbsida enbart för att lura folk...

   Radera