ekonomibloggar.nu

torsdag, februari 28, 2013

Artikelparadis anordnar en artikeltävling där förstapriset är 1000 kr - Pågår 1:a till den 31:a mars

Då var det dags för ännu en tävling! Som de flesta säkert vet så driver jag Artikelparadis.se som är en svensk artikelkatalog där vem som helst kan registrera konto och därefter skicka in sina artiklar. Syftet med en sådan webbplats är att "bygga upp sin business" på internet genom att länka till sina egna sajter någonstans i sina artiklar.

Jag använder själv artikelkataloger som en del i min marknadsföring och det fungerar utmärkt. Det är ett "gratisverktyg" som alla borde utnyttja tycker jag. Det är även hyfsat kul att sitta och knåpa ihop en artikel på ett par hundra ord som är utav bra kvalitè. Man hjälper liksom till att göra internet till en bättre plats :)

Tävling mellan den 1:a och 31:a mars


Tävlingen är otroligt enkel och man behöver inte vara raketforskare för att förstå vad det hela går ut på. Det gäller att skriva så många artiklar som man bara orkar under hela mars månad. Den skribent som skriver flest artiklar vinner det åtråvärda priset på 1000 svenska kronor. Pengarna sätts in direkt efter att tävlingen har avslutas.

Att skriva en massa artiklar kan vara rätt jobbigt för de flesta och där kommer säkert att krävas en hel del artiklar för att ta hem segern, men det går faktiskt att öka sina vinstchanser på ett väldigt enkelt sätt. Mer om detta finns att läsa på startsidan av Artikelparadis.se.

Jag hoppas att just du väljer att deltaga i tävlingen för vem tackar egentligen nej till 1000 kr ? Du behöver givetvis inte ha någon webbplats för att delta. Vill man bara skriva artiklar för att man tycker sysselsättning är kul så går detta också bra!

Men kom ihåg, skrivreglerna ska tillämpas. Dåligt skrivna artiklar kommer att kastas i papperskorgen och inte räknas in i tävlingen. Tänk alltid kvalité före kvantitet. Så var väldigt noga med att läsa igenom dessa innan du skickar in artiklar till granskning.

Till sist vill jag önska alla ett stort lycka till och nu är frågan, varför läser du fortfarande detta när du borde vara igång och skriva artiklar !?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar