ekonomibloggar.nu

fredag, januari 25, 2013

Spara pengar när du ska köpa bläckpatroner

För ett tag sedan så var jag på jakt efter en ny skrivare till min dator. Då jag gärna vill kunna skriva ut foto så var valet självklart. Det skulle bli en ny fotoskrivare! Efter lite undersökningar på nätet så kom jag snabbt fram till en sak.

Det skulle inte bli så fantastiskt dyrt att köpa en ny skrivare. De flesta elektronikbutiker verkade ha riktigt bra priser. Den enda "svårigheter" skulle bli var man skulle handla. Men däremot när det gällde bläckpatroner så kunde priserna skilja sig sanslöst mycket!

Där fanns både billiga och dyra varianter av patroner. Förr i tiden så hade jag utan tvekan valt det lite billigare alternativet för att spara några kronor, men man har lärt sig att billigast inte alltid är bäst. Idag söker jag först och främst kvalitè.

I längden kan man spara en hel del pengar om man väljer bläckpatroner som håller lite längre. Annars så får man bara beställa nya hela tiden och räknar vi då in frakten (om man beställer från internet) så kan det bli onödigt dyrt.

Då jag har en HP Photosmart skrivare så var valet enkelt. Patroner.se hade ett gediget urval och även riktigt bra priser, så det var bara logiskt att beställa därifrån. Alla beställningar som skickas in före klockan 18:00 på vardagar skickas blixtsnabbt och man har sina patroner i brevlådan redan nästa dag. Det är vad jag kallar bra service.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar