ekonomibloggar.nu

måndag, januari 11, 2016

Ny vecka och nytt uttag på $200 hos My Advertising Pays

Gjorde idag ännu ett uttag ifrån mitt MAP konto. Den här gången på exakt samma summa som sist. Känns inte helt fel att redan ha kunnat plockat ut $400 (3300 kr med dagens dollarkurs) i januari månad! Och då ska det tilläggas att det bara är den 11:e januari idag... 

Mina uttag från MAP sedan starten den 15:e augusti 2015

Får in en hel del frågor och funderingar om just MAP via min mail och en återkommande fråga är hur mycket pengar jag valde att gå in med från början. Jag startade med att köpa 10 credit packs. Det var på tok för lite märkte jag och det gick riktigt trögt i början så jag köpte fler med mina egna pengar lite då och då. Så sammanfattningsvis ser det ut på följande sätt:

Investerat (dollar): $2910,26
Investerat (kronor): 25.183,98 kr
Köpta credit packs: 53 stycken
Uttag: $751,55

Att ha gått med och satsat pengar på MAP kan vara mitt bästa beslut någonsin! Allt rullar på som det ska och fast jag plockar ut $200 i veckan kan jag fortfarande köpa nya credit packs och lägga mig på en högre nivå för varje dag som går :)

Här nedanför ser ni en bild ifrån MAP eventet i London som gick av stapeln i lördags den 9:e januari. Under 2016 så kommer event att hållas i massor med olika länder runt om i världen och förhoppningsvis blir Sverige ett utav dem !

Helt fullsatt med "mappers" från hela världen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar