ekonomibloggar.nu

onsdag, januari 13, 2016

Mina 5 "supertraders" levererade BIG TIME under 2015 ! Här är de fantastiska resultaten...

Då var det dags att göra en sammanfattning av år 2015 när det gäller min copy trading på eToro. Det har minst sagt varit ett otroligt år när det gäller vad jag tjänat och vad är då det bästa ? Allt jag har tjänat är 100% passiva inkomster. Jag har alltså inte lyft ett finger på hela året och ändå dragit in flera tusen dollar!
Ni som följer min blogg vet att jag kopierar 5 traders och har gjort så en längre tid. Det är efter grundliga tester som jag har hittat dessa 5 "supertraders" och vilket 2015 samtliga har haft! Här nedanför ser du statistiken. Den talar verkligen för sig själv... (Klicka på bilderna för att de ska bli större)

Statistik för "Supertrader 1" år 2015

Statistik för "Supertrader 2" år 2015

Statistik för "Supertrader 3" år 2015

Statistik för "Supertrader 4" år 2015

Statistik för "Supertrader 5" år 2015
Ponera att du startade ett eToro via min länk. Jag avslöjade därefter vilka 5 traders jag kopierade. Du bestämde dig snabbt för att själv kopiera alla 5 med $100 vars. Du satte då in $500 på ditt nystartade konto. När du hade summerat ditt första eToro år så hade du kunnat känna dig rätt nöjd:

Trader 1 hade förvandlat dina $100 till ungefär $138. En årlig avkastning på 38% !

Trader 2 hade förvandlat dina $100 till ungefär $409. En årlig avkastning på 309% !

Trader 3 hade förvandlat dina $100 till ungefär $184. En årlig avkastning på 84% !

Trader 4 har haft ett sagolikt 2015 och han hade förvandlat dina $100 till hisnande $4922 !!! En årlig avkastning på otroliga 4822% !

Trader 5 hade förvandlat dina $100 till ungefär $140. En årlig avkastning på 40% !

Sammanfattningsvis:

Startkapital: $500
Kapital vid årets slut: $5793

Hade du istället satt in det dubbla ($1000) och kopierat samtliga 5 traders med $200 vars så hade du idag haft $11.586 på ditt eToro konto. Med andra ord, ungefär 100.000 SEK...

Har du nu insett hur jävla bra (ursäkta språket) copy trading är ? Och det viktigaste av allt, har du insett potentialen genom att kopiera mina 5 traders ? Det behöver inte vara svårt att tjäna pengar. Detta är passiv inkomst när den är som bäst :)

Inget talar för ett sämre 2016! Fast när det gäller trader 4 så lär han nog inte få ett lika bra eller bättre år. Helt sjukt med en avkastning på 4822% ! Hur kan det då vara möjligt ? Han är swingtrader och tradar mest aktier. Och man kan säga mycket om han, men oj vad han har koll på aktievärlden! Alla som kopierar honom är väldigt nöjda av någon konstigt anledning...

Nu har jag presenterat fakta för dig. Nu har du ett beslut att ta. Vill du joina mig och mitt egna "eToro team" och börja tjäna passiva pengar under 2016 ? Behöver du överväga beslutet så tycker jag synd om dig. Är ditt svar nej så tycker jag ännu mer synd om dig. Men om ditt svar är JA så gratulerar jag dig till ett av dina bästa beslut någonsin! Nu ska du komma igång och jag ska hjälpa dig. 

den här sidan finns all information du behöver. Viktigt är att du registrerar nytt eToro konto via min länk annars kommer jag INTE att avslöja vilka 5 "supertraders" jag just nu kopierar. Väljer du även att sätta in minst $400 så väntar en superbonus från mig till dig runt hörnet...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar