ekonomibloggar.nu

torsdag, januari 21, 2016

159 dagar med MAP - Inkomsten börjar bli riktigt hög...

Idag är det 159 dagar sedan jag valde att gå med i My Advertising Pays. Något som kommer att gå till historien som ett av de vassaste besluten jag någonsin tagit i mitt liv! Här ser ni dagsfärsk statistik på hur mitt konto ser ut när jag loggar in:


Tjänar nu så pass bra så jag kan köpa ett nytt credit pack varje dag för att på så sätt tjäna mer pengar inom profit sharingen. Inkomsten per dag ligger runt 65-75$ och det är mellan 550-650 svenska kronor. Pengar jag tjänar genom att arbeta 10-15 minuter. Och det är inga virtuella pengar som inte går att ta ut. Jag kan ta ut pengarna när jag vill och hittills har jag plockat ut $1004,80. 

På måndag nästa vecka planerar jag ett uttag på mellan $300-400. Grymt härligt sätt att börja veckan på har jag märkt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar