ekonomibloggar.nu

måndag, januari 25, 2016

MAP event i Polen den 27:e februari 2016


My Advertising Pays fortsätter sin "world tour" för att sprida budskapet om hur företaget har förändrat massor med människors liv till det bättre. Den 27:e februari ska ett nytt event gå av stapeln och då i Polen, Wrocław.

VIP och Diamond biljetterna är redan slutsålda (tog bara några timmar!) men där finns fortfarande chans på en General eller Gold biljett om du är sugen på att åka dit. Mer detaljer kring eventet finns att läsa här.

Mitt MAP konto idag


Ser bra ut. Mitt kontosaldo ligger strax över $200 efter att ha köpt en ny credit pack idag för 49,99$. Förmodligen blir det ett nytt uttag i slutet av den här veckan och då lär det landa på mellan 300-400$ skulle jag tro.

I helgen har jag hjälpt 3 nya personer att komma igång med MAP och på senaste tiden har jag märkt av att intresset är extremt stort när det gäller detta företag. Fler och fler vill komma igång och bygga upp sin egen MAP business precis som jag och tusentals andra har börjat göra. Känns riktigt kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar