ekonomibloggar.nu

söndag, januari 17, 2016

På väg mot $6000 och imorgon planeras ett rekorduttag !Helgen är härlig. Då är man ledig och man kan göra precis vad man känner för. Men det tråkiga är givetvis att om man inte är på jobbet, så tjänar man inga pengar heller. Men det är något som vi "mappers" inte behöver bry oss om ett dugg!

Vi tjänar nämligen pengar 7 dagar i veckan, 24 timmar om dygnet. Även när vi sover! När jag t.ex vaknade idag och loggade in på MAP så hade mitt kontosaldo ökat med $35 under natten. En konstigt overklig känsla!

Just nu ligger jag på 119 aktiva credit packs som bilden här nedanför avslöjar. Jag är även väldigt nära att ha dragit in $6000 sen starten i augusti 2015 och det är inte dåligt. Ungefär 50.000 kr på 4,5 månaden genom att arbeta 15 minuter om dagen. Så ser samtliga "mappers" verklighet ut :)Imorgon planerar jag ett nytt uttag och summan kommer att bli på 250 dollar. Har just nu $222,69 tillgängligt men den summan lär va över $250 när jag vaknar imorgon. Det blir med andra ord ett nytt rekorduttag så det ser jag fram emot. Då har jag även tagit ut ungefär $1000 sen dag 1 och därmed kommit en bra bit på vägen när det gäller att plocka ut min egna investering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar