ekonomibloggar.nu

fredag, mars 04, 2016

MARS KAMPANJ: Ett supererbjudande väntar de 5 första personerna som vill komma igång med eToro och My Advertising Pays !

eToro

2 månader har gått sedan det nya året började och det blev ingen superstart på eToro precis. Mitt konto var länge nere och nosade på minus 7-8% men i slutet på månaden blev allt lite bättre. Blev ändå ett minus på 3,41%. Men vad gör egentligen det när mina traders som jag kopierar levererade BIG TIME under februari! +24,82% är osannolikt bra... Mars månad är bara 3 dagar gammal men ligger redan på ett stabilt plus. Går med andra ord förbaskat bra just nu och pengarna forslas in med raketfart :)


Sammanlagt så har mitt eToro kontot ökat med 31,76% detta året och det blir inga småpengar när jag hade runt 17.500 dollar på kontot den 1:a januari... 2 månader och 3 dagar har genererat en fin inkomst på ungefär 5600 dollar som i runda slängar är 48.000 svenska kronor.

My Advertising Pays

Min andra "guldgruva" där pengar tjänas 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan gör mig inte heller den besviken. Kolla bara på bilden här nedanför. Jag började den 15:e augusti i liten skala och har idag hittills tjänat 10.578,02$ som är strax över 90.000 svenska kronor. Och då har jag arbetat 15 minuter om dagen... 


Har hittills plockat ut 2673,05$ som ungefär är 23.000 SEK. I mars månad så ligger förhoppningen i att den siffran ska öka till mellan 4200-4500$ då jag ska göra ett par nya uttag.

SUPERERBJUDANDE TILL DE 5 FÖRSTA

Då det går väldigt bra för mig just nu så vill jag gärna ge tillbaka något till mina läsare som huserar här på bloggen. Därför väljer jag att köra en kampanj som gäller under hela mars. Men... Jag sätter gränsen på att max 5 personer får ta del detta då det verkligen är ett "supererbjudande" utan dess like!

Känner dig dig peppad för att börja tjäna pengar på internet ? Då ska du följa dessa instruktioner:

1. Registrera ett My Advertising Pays konto och därefter registrerar du ett eToro konto. Viktigt att du använder dig av länkarna ovanför när du reggar konto. Om detta inte görs så kommer du inte att kvalificera dig för mitt erbjudande.
Mer info om MAP finns HÄR och mer info kring eToro finns HÄR.

2. Hör av dig till mig via mail. Min e-post adress finns på den här sidan

3. Jag kommer sedan att skicka information på hur du får tillgång till ett exklusivt medlemskap som tidigare har kostat tusentals kronor men som du kommer att få GRATIS! Du kommer då att få tillgång till:

  • En svensk MAP guide som utförligt förklarar med text, bilder och videor hur du snabbt kommer igång och tjänar pengar med en arbetsinsats på 15 minuter varje dag. 
  • Fullständig eToro guide (31 sidor) som bland annat beskriver hur eToro fungerar, hur du kommer igång och framförallt, hur du blir framgångsrik. Förutom detta så kommer jag själv att avslöja vilka 5 "supertraders" som jag just nu kopierar och har gjort en längre tid. Du såg väl längre upp i denna text hur bra avkastning jag har fått på insatt kapital detta året så de gör minst sagt ett hyfsat jobb måste jag säga... 
  • Guide om hur du kan börja tjäna 1000 kr om dagen utan att någon risk är involverad. I början lär du inte tjäna 1000 kr per dag men garanterat någon hundring eller hundralappar om du följer systemet. 27 sidor spännande läsning väntar...
  • Guide som innehåller 38 sidor på hur du redan idag kan starta upp en affärsverksamhet via auktionssajten Tradera. Detta har jag faktiskt själv testat på och det är oerhört enkelt. Du kan sköta din verksamhet i ditt eget hem via din dator. 
  • Komplett guide på 31 sidor som in i minsta detalj beskriver hur du med egendesignade produkter som t.ex T-shirts kan starta upp din egen affärsrörelse på nolltid. Och det utan någon risk, några inköp,  lagerhållning och några leveranser! Grymt intressant läsning garanteras.

Du får alltså allt detta helt kostnadsfritt under min mars kampanj. Det är en ganska bra deal om du frågar mig. Men som sagt, endast 5 personer kommer att få ta del av erbjudandet så det är först till kvarn som gäller...


EDIT 9:e mars: 2 personer har hittills utnyttjat kampanjen. 3 platser kvar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar