ekonomibloggar.nu

måndag, mars 21, 2016

$3200 har nu tagits ut från My Advertising Pays

Nytt uttag från MAP idag som ni ser på bilden här nedanför. Nu har sammanlagt $3200 tagits ut sedan jag startade mitt konto bank in augusti 2015. 


Som vanligt gick det blixtsnabbt att få uttaget godkänt och bara efter 1 timme fick jag detta mail i min inkorg:


Hittills har jag plockat ut hela mina egna investering på $2910,26 och jag ligger +289,29 dollar.

Vill du starta upp ett MAP konto ? Låt mig hjälpa dig! Skriv in ditt namn och din e-postadress i boxen längst upp i höger sidebar. Då kommer du omedelbart att få mer info om hur du får min kostnadsfria MAP guide och som din sponsor garanterar jag att du får full support. Signar du upp dig innan den 31:a mars så bjuder jag även på 2 credit packs (värde $100) ! Så du lär få bästa möjliga start.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar