ekonomibloggar.nu

onsdag, mars 09, 2016

HELA MIN EGNA INVESTERING ÄR NU PÅ MITT BANKKONTO IGEN !

Då var ett av största målen jag har haft sedan jag började med My Advertising Pays i hamn ! Tog precis ut $400 och det innebär att jag nu har tagit ut hela mina egna investering ! Det är stort. Riktigt stort!


EDIT: 3 timmar. Sen blev mitt uttag godkänt! MAP är alltid grymt snabba med att godkänna uttag och det är ett stort plus :)


Jag satsade exakt $2910,26 när jag startade upp min MAP business så nu ligger jag alltså på +$161,04 ! :) Otroligt härlig känsla kan jag intyga. 

Efter att min investering nu sitter på mitt bankkonto igen så har jag bara ett mål i sikte. Att bygga på med fler credit packs fram tills juni månad och sen får jag se hur jag ligger till. En sak är iallafall säker. Under sommaren 2016 så kommer jag att tjäna löjligt mycket cash via My Advertising Pays!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar