ekonomibloggar.nu

onsdag, februari 24, 2016

Nytt uttag på $400 hos My Advertising Pays (12.000 KR = LÖN I FEBRUARI MÅNAD!)

Gjorde idag mitt fjärde februariuttag från MAP. Det landade på $400 som i runda slängar är 3400 svenska kronor. Har hittills tagit ut 1460 dollar den här månaden. Ungefär 12.000 kr har med andra ord anlänt till mitt bankonto :) Den summan kommer att bli ännu högre i mars månad. Då satsar jag på att ta ut mellan 16.000-18.000 kr från My Advertising Pays...EDIT: Som vanligt så tog det bara mellan 1-2 timmar innan mitt uttag godkändes :) MAP levererar utan tvekan!


I helgen som var gick ett nytt MAP event av stapeln och då i landet Schweiz. Här nedanför är en bild ifrån eventet.


I helgen som kommer är det dags för ett stort MAP event i Bergheim, Tyskland. Det är helt utsålt och personerna som rekommenderade MAP till mig ska åka dit. I Sverige planeras ett event i slutet på andra kvartalet och när detta sker så lär jag vara på plats :)

2 kommentarer:

 1. hej rasmus
  bra jobbat , så typ ett halvår har det gått sen du startade map ? har du köpt fler cp för egna pengar under resans gång eller bara återinvesterat ? startade du m 13 st ? jag e grymt sugen på att komma igång ... undrar hur det blir med övergången till map2.0 vad kommer ett cp kosta då motsvarande 50 dollars fast i eur ? tror du det är bättre o spara lite mer innan jag drar igång eller är det bättre o komma igång ( compunding) väntar med spänning på din nästa update / micke

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Micke,

   Stämmer bra det. Startade upp mitt konto den 15:e augusti 2015 och jag startade med att köpa 13 credit packs. Men efter det så skyfflade jag in lite mer cash så sammanlagt har jag köpt 53 credit packs för egna pengar.

   Det tycker jag att du gör helt rätt i! MAP är ett overkligt bra sätt för att tjäna pengar och visst var man tveksam i början men det har bara gått från klarhet till klarhet sen jag blev medlem :)

   Det lär nog bli att ett CP kostar 49,99 Euro ja. Men kan inte säga helt säkert hur det kommer att bli.

   Det är bättre att komma igång med så lite som 1 credit pack istället för att inte komma igång alls. När du sedan sparat lite mer så är det bara att fylla på med fler packs :)

   Det allra bästa hade varit att kunna köpa 100 credit packs från början. Det ångrar jag att jag inte gjorde. Då hade jag nog varit på mellan 300-400 idag. Men det var en för stor summa pengar att investera tyckte jag. Men med facit i hand var man bara dum ;) haha.

   Radera