ekonomibloggar.nu

fredag, februari 12, 2016

MAP Event i Brasilien 2017 !

För alla skeptiker därute. My Advertising Pay tänker långsiktigt som jag skrivit om innan. Nu står det klart att Brasilien ska hålla i ett MAP event den 18;e februari 2017 ! Yes, det stämmer. Det är mer än 1 år kvar. Så är du en av dem som inte "vågar" gå med i MAP på grund av rädslan att förlora pengar har jag bara en sak att säga. TÄNK OM OCH TÄNK RÄTT!

Jag är med och tjänar riktigt bra med pengar! Har gjort så sedan 15:e augusti 2015. Här hittar du mitt senaste uttag som var på $550. En sak är säker. Fler såna uttag kommer det att bli för min del. Du som inte joinat MAP än får fortsätta tjäna dina pengar på "the good old fashioned way". Min arbetsdag är ungefär 10 minuter om dagen och sen har jag friheten att göra vad jag vill :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar