söndag, april 05, 2015

Tjäna pengar på sportsbetting online

Det finns många som upptäckt nöjet med att syssla med sportsbetting online. Inte nog med att det är spännande och underhållande, utan det kan också ge en hel del extra pengar i fickan. Det är kanske svårt att livnära sig endast på sportsbetting, men med rätt strategi kan man utöka sina fickpengar rejält. Det finns dock en hel del saker man bör tänka på för att kunna få de bästa oddsen när man satsar på sport.

För det första gäller det att läsa på om sportsbetting, så att man vet hur sportsbetting fungerar. Det handlar både om att läsa på om hur man kan satsa (hur mycket, på vad, vilka kombinationer och så vidare) och om att läsa på om sporten. Genom att känna till dagsform, skador, spelarbyten med mera har man större chans att förutspå vilka resultat det kommer att bli.

Det finns naturligtvis massor med sajter som erbjuder oddstips, exempelvis Expressen, där man kan få ”goda råd utan kostnad – varje dag”. Det gäller dock att se upp hur stor vikt man lägger vid dessa oddstips. Till syvende och sist är det bara tips och inte alls någon garanti för att man kommer att vinna. Möjligtvis sitter dessa så kallade "experter" på mer information än de flesta, men det finns inga garantier för att det de förutspår stämmer.

Inom sport är det dessutom mycket som beror på slumpen, vädret och liknande, så man kan aldrig vara säker på att vinna, även om det verkar uppenbart.

För att kunna tjäna så mycket som möjligt på sportsbetting på nätet är det också en bra idé att kolla in vilka odds de olika sajterna erbjuder. Nästan alla sajter stoltserar med att de erbjuder de bästa oddsen, men för att vara säker är det bäst att jämföra själv. Dessutom kan det vara så att en sajt till exempel erbjuder bäst odds på tennis, medan en annan har bättre odds på fotboll, så det är smartast att jämföra just den sport man vill satsa på.

Det finns vissa utomstående sajter som jämför de olika spelbolagen, men det är antagligen klokast att göra jämförelsen själv. De flesta av dessa sajter säger sig vara oberoende, men de är ofta sponsrade av ett eller annat spelbolag och kommer därför att rekommendera detta spelbolag, även om oddsen inte är de bästa där. Man säger ju ibland att ”ensam är stark” och vad gäller detta stämmer det verkligen. Ingen gör jämförelsen för dina behov bättre än du själv.

Ett annat bra tips för att kunna tjäna så mycket pengar som möjligt på sportsbetting är att sprida ut sina satsningar. Vana spelare brukar satsa både på ”självklara” resultat och på ”omöjliga” resultat. Eftersom vinsten på ”självklara” resultat oftast är låg och vinsten på ”omöjliga” resultat hög brukar de satsa mycket på de förstnämnda och lite på de sistnämnda. På detta sätt har de möjligheten att vinna mycket och förlora lite.

Som med allt sportspel är det dock viktigt att komma ihåg att det handlar mycket om tur och att man även kan förlora pengar, så man ska aldrig satsa mer än man har råd att förlora. Lycka till!

2 kommentarer:

 1. Hej Rasmus!
  Trevlig blogg och grattis till din placering hos SurveryBee. :)
  Som du skriver finns det många sätt att tjäna pengar på sportsbetting, men de flesta av dem innebär en risk att förlora pengarna. Min sida handlar om ett riskfritt sätt att faktiskt utnyttja spelbolagens bonusar genom just sportsbetting och metoden är vattentätt så länge man är noga med instruktionerna. Du verkar precis som jag gilla att tjäna pengar online och initialt kan kan enkelt tjäna 15.000kr och uppåt på detta för att sedan tjäna ett par tusen per månad till i fortsättningen. Tilläggas skall också göras att det är skattefritt;) Du får gärna besöka http://www.riskfriapengar.se för att läsa mer och tjäna dig en extra hacka, välkommen och trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för det.

   Absolut, betting innebär alltid en risk så därför är det otroligt viktigt att bra money management och en klar plan på vad man vill åstadkomma med sitt spelande. Annars kommer ens betting karriär vara extremt kort...

   Jag vet exakt vad du pratar om. Har själv gjort det och dragit en många sköna tusenlappar på ett enkelt sätt :) Men risk finns där även med det. T.ex om en match blir avbruten så har spelbolagen olika regler för vad som gäller... Det har jag själv varit med om. Så det är inte 100% riskfrit.

   Radera