ekonomibloggar.nu

torsdag, april 02, 2015

eToro - Uttag på 500$ och statistiken för mars månad

Mars månad blev lite av en besvikelse när det gäller eToro. Den började riktigt bra och mitt kapital hade växt med ungefär 17% efter bara halva månaden men sen kom man ner på jorden igen som du ser på bilden här nedanför.


Det blev ett miniplus på 0,64% och det tackar jag för. Ingen förlustmånad såhär långt in på året :) Efter 3 månader så har mitt totala kapital ökat med ungefär 40% och det får man vara mer än nöjd med!

Gjorde igår ett nytt uttag till mitt bankkonto på 500$ som du kan se på bilderna här nedanför:
UPPDATERING 3:e mars: Pengarna anlände till mitt Paypal konto!
På grund av risken för pengatvätt så fick jag den här summan till mitt Paypal konto istället för mitt svenska bankkonto. Har nämligen satt in med både mitt VISA kort och Paypal konto och summan man satt in, måste man ta ut med samma betalningsmetod.

500$ blev det den här gången omvandlat till 4199,93 kr då dollarkursen låg i 8,399.

Nu är det inte långt kvar tills jag tagit ut hela min egna investering. Det ser just nu ut på följande sätt:

Egen insättning: 2900$ (22.427 kr) (sedan oktober 2014)

Totala uttag: 2400$

Kvar på eToro kontot: Ungefär 4700$ i skrivande stund

För dig som inte vet så utför jag ingen egen trading utan detta jag håller på med kallas för "copy trading". Jag kopierar andra traders för att tjäna pengar. Det är alltså 100% passivt. Medan de jag kopierar tjänar pengar åt mig så kan jag t.ex tjäna pengar på annat håll! Det är minst sagt ett strålande koncept som eToro klurat ut :)

Jag hjälper dig som själv vill komma igång med copy trading på eToro. Du får full support och du får glödhet information om vilka 4 "supertraders" som jag just nu kopierar. Därmed kan du få en flygande tradingstart från början! Jag har redan hjälpt ett 50-tal personer att komma igång sedan jag själv startade och det har fått otroligt positiv respons ! Alla tjänar stålar :)

Mer info hittar om hur du ska gå tillväga hittar du i den här artikeln

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar