ekonomibloggar.nu

fredag, maj 22, 2015

Min copy trading karriär fortsätter spikrakt uppåt - Nytt uttag på 1000$ !

Valde att göra ett nytt uttag på 1000$ från mitt eToro konto till mitt bankkonto. Det gick precis som vanligt hur smidigt som helst och pengarna landade på mitt konto inom 2 vardagar.Den här gången blev 1000$ omvandlat till 8333 kr då kursen ungefär låg i 8,33. Just nu ser min statistik ut på följande sätt:

Egen investering: -2900$

Totalt uttaget: +4400$

Totalt intjänat: 1500$

Sedan starten i oktober 2014 har jag alltså lyckats ta ut hela mina egna investering på 2900$ + en härlig vinst på 1500$ ! Det är sanslöst bra på så pass kort tid :)

Testar just nu en ny trader som jag med all sannolikhet kommer att börja kopiera någon gång under nästa vecka då resultatet under de 4 månader som jag kopierat han med låtsaspengar varit suveränt bra! Han har ett otroligt bra money management och vet när förluster ska tas. Något som många traders tyvärr har problem med...


 
Varför tar jag egentligen ut pengar ?
En fråga som jag fått väldigt många gånger. Just nu håller jag på med ett helt nytt koncept inom tjäna pengar nischen som kräver sitt kapital. Den 26:e maj har jag hållit på med detta 1 månad och i skrivande stund ligger jag +174€. Det är ett strålande koncept som man faktiskt inte kan förlora en enda krona på ! Låter "för bra för att va sant" men det är sanningen. 

Tänker "hålla inne på" vad det handlar om tills jag summerat månaden i sin helhet. 

Tillbaka till eToro. Har i skrivande stund runt 3200$ kvar på kontot och nu ska de få stå där för att växa hade jag tänkt. April var en "skitmånad" men maj har verkligen levererat och mina "supertraders" gör ett väldigt fint jobb utan att jag behöver göra någonting !

Vill du hänga på och tjäna passiva pengar till 100% ? Följ då instruktionerna på den här sidan.
 

2 kommentarer:

 1. Hej
  Min copy trading karierrer forsatter rakt nedat......startade med 250$ for nagra manader sedan, nu 175.$!!.......startade via din link, enligt dina tips men det hjalper inte. Jag skulle avsluta nu och dra tillbaka mina pengar men ska anda vanta tills det blir 250 igen. Vet inte om jag kunde gora ellera paverka nagot sjelv?? Vad tror du?
  MVH/Suzana

  SvaraRadera
  Svar
  1. eToro är en långsiktig investering som man måste ha tålamod med. Det kommer att gå upp och ner hela tiden men det än under längre sikt som resultatet spelar stor roll. Man kan inte riktigt gå på vad som händer en eller två månader efter man startat sitt konto. Bara sitt lugnt i båten och låt pengarna jobba för dig så kommer det att gå upp igen :)

   Radera