ekonomibloggar.nu

onsdag, juni 14, 2017

Varför du alltid ska ha flera olika spelbolag i din bettingportfölj

Jag har varit en aktiv bettare i ungefär 10 års tid och under den här tiden har lärt mig en hel del och även fått ovärderlig erfarenhet på både gott och ont. Intresset för betting har så långt jag kan minnas tillbaka varit otroligt starkt och även fast det inte alltid gått spikrakt uppåt så har jag allt som allt dragit in en stor summa pengar på olika sportevenemang genom åren och då framförallt när det gäller fotbollsmatcher. 

En av de första sakerna som jag lärde mig och förstod ganska snabbt var att jag aldrig kommer att kunna tjäna maximalt med pengar om jag endast begränsar mig till att spela hos ett enda spelbolag. Tyvärr gör ju många människor exakt så idag, man registrerar ett nytt spelkonto (vanligtvis hos Bet365), sätter in pengar och sen spelar man där och bryr sig inte ett dugg om att oddsen kan vara mycket högre hos någon annan spelsida som erbjuder samma marknad. Det är vansinne om du frågar mig!

Tänk långsiktigt när det gäller betting

De flesta av oss tänker inte på det då majoriteten inte spelar för så höga summor men det har egentligen ingen betydelse om du satsar 100 kr, 1000 kr, 5000 kr eller 10.000 kr på ett vad, samma princip ska alltid gälla och det är att du ska spela hos det bolaget som erbjuder det högsta möjliga oddset! Annars går du miste om väldigt mycket på lång sikt. Ponera följande:

100 matcher.
Du spelar hos ditt spelbolag till oddset 1.75
Andra spelbolag erbjuder 1.90 för samma spel
Du kör flatbet på 500 kr per spel

Vinst på 100 spel hos ditt spelbolag: 37.500 kr
Vinst på 100 spel om du spelat hos olika bolag: 45.000 kr

Du ser själv vad resultatet hade inneburit för din ekonomi. Det är 7500 kr som du hade gått miste om bara på 100 spel ! Nu är ju exemplet aningen extremt då ingen vinner 100 gånger i rad men varför ska man ge sig själv sämre förutsättningarna när man inte behöver göra det ?

Det kan vara "jobbigt" för många att registrera konton på flera olika spelbolag men jag kan intyga till 110% att det är värt besväret då, som du såg i exemplet ovan, kommer att göra dig till en rikare man eller kvinna på lång sikt. 

Rekommenderade bettingsajter med höga odds

Idag finns det nästintill oändligt många spelsajter som gärna ser att just du blir kund hos dom men en hel del är faktiskt riktigt dåliga! Just därför är det viktigt att välja ut de med bra rykte, snabb support, höga odds och sist men inte minst, sidor där man utan några som helst bekymmer kan plocka ut sina pengar ifrån när man vill göra det. Om du önskar kan du klicka här för en fullständig lista över trovärdiga spelbolag där jag faktiskt själv har konton hos samtliga. Det är en bra grund att utgå ifrån den här listan och allt eftersom kan du utöka fler fler sajter när du känner dig redo.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar