Mina Sidor

söndag, juni 04, 2017

Tjäna pengar via copy trading på eToro - Här är en fullständig guide på hur du kommer igång redan idag!


Den 28:e oktober år 2014 tog jag ett beslut som skulle visa sig vara ett av det bästa någonsin när det gällde min ekonomiska situation. Jag valde då nämligen att registrera ett konto hos eToro som är en valutamäklare/social handelsplattform. Därefter började jag snabbt och enkelt kopiera andra framgångsrika traders (så kallad copy trading) och för att göra en lång historia kort, idag har mitt kapital ökat så pass mycket i värde så jag nästintill har en halv miljon kronor på mitt eToro konto. Det ska då även nämnas att jag gjort uttag på lite över 100.000 kr sedan år 2014...

År 2017 har varit det mest succérika året hittills och sedan 1:a januari har mitt kapital ökat med smått osannolika 313% som du kan läsa mer om här. Under åren har jag dessutom inte själv bara tjänat väldigt mycket pengar utan jag har även hjälpt hundratals människor runt om i Sverige med att komma igång med copy trading och då kopiera exakt samma traders som jag själv rekommenderar och kopierar. Det har varit helt fantastiskt och även fast alla månader inte blivit plusmånader (omöjligt att uppnå) så har jag fått en otroligt positiv respons och viktigast av allt, de personer som jag hjälpt igång har fått se sitt kapital öka rejält i värde! Inte minst om man hoppade på i januari månad i år.

Så nu är frågan, vill just du som läser detta joina mitt winning team och starta upp din egna resa på eToro ? Det kan knappast bli enklare då jag redan gjort allt "jobb" så det enda du behöver göra är att följa instruktionerna i min guide här nedanför:

1. Klicka på bannern här nedanför och registrera ett nytt eToro konto. Det är väldigt viktigt att du signar upp nytt konto via min banner annars kommer du tyvärr inte kunna ta del av mitt erbjudande.2. Sätt in MINST 400$ (dollar) på ditt nystartade konto. Din första insättning måste alltså vara på minst 400$ om du ska kvalificera dig för mitt erbjudande.

3. Ta kontakt med mig via E-post så jag vet att du signat upp ett konto och skriv "eToro" i ämnesfältet så att jag vet vad det gäller. Min mailadress hittar du om du klickar här.

4. Därefter kommer du att få svar från mig där jag beskriver i detaljer exakt vilka traders som du ska kopiera inne på eToro för bästa möjliga framgång och det är exakt samma traders som har gjort mig till en förmögen man under en längre tid. Så vi kommer med andra ord dela framgången med varandra och det låter väl inte så illa ? :)

5. Du kommer även att få full support av mig om du har frågor eller funderingar om något. Det kan vara allt mellan himmel och jord, hjälper mer än gärna till.

För att sammanfatta, hoppas att jag fått upp ditt intresse för eToro och inte minst när det gäller vilken enorm potential där finns i copy trading. Bara att börja kopiera och sen luta dig tillbaka och njuta. Svårare är det inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar