ekonomibloggar.nu

söndag, juni 04, 2017

Tjäna pengar via copy trading på eToro - Guide om hur du kommer igång finns här!

Den 28:e oktober år 2014 tog jag ett beslut som skulle visa sig vara ett av det bästa någonsin när det gällde min ekonomiska situation. Jag valde då nämligen att registrera ett konto hos eToro som är en valutamäklare/social handelsplattform. Därefter började jag snabbt och enkelt kopiera andra framgångsrika traders (så kallad copy trading) och för att göra en lång historia kort, idag har mitt kapital ökat så pass mycket i värde så jag nästintill har en halv miljon kronor på mitt eToro konto. Det ska då även nämnas att jag gjort uttag på lite över 100.000 kr sedan år 2014...

År 2017 har varit det mest succérika året hittills och sedan 1:a januari har mitt kapital ökat med smått osannolika 313% som du kan läsa mer om här. Under åren har jag dessutom inte själv bara tjänat väldigt mycket pengar utan jag har även hjälpt hundratals människor runt om i Sverige med att komma igång med copy trading och då kopiera exakt samma traders som jag själv rekommenderar och kopierar. Det har varit helt fantastiskt och även fast alla månader inte blivit plusmånader (omöjligt att uppnå) så har jag fått en otroligt positiv respons och viktigast av allt, de personer som jag hjälpt igång har fått se sitt kapital öka rejält i värde! Inte minst om man hoppade på i januari månad i år.

Så nu är frågan, vill just du som läser detta joina mitt winning team och starta upp din egna resa på eToro ? Det kan knappast bli enklare då jag redan gjort allt "jobb" så det enda du behöver göra är att följa instruktionerna i min guide här nedanför:

1. Ta kontakt med mig via mail och min E-post adress hittar du här. Därefter kommer du att få information om hur du kan vara igång med copy trading redan idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar