ekonomibloggar.nu

lördag, juni 03, 2017

Maj månad bjöd på ALL TIME HIGH på eToro



Minns ni inlägget som jag skrev den 18:e april i år ? Där hittades texten:


Stort grattis till alla som visat förtroende för mig och vilka personer jag har valt att kopiera! Ni har garanterat sett ert egna konto stiga i värde månad efter månad under 2017. och resan är inte slut här, den har nämligen bara börjat tror jag!
Man kan milt sagt säga att jag hade ganska rätt! Under april ökade min investering med ungefär 25% i värde hos eToro och det var helt sjuka siffror! Var väldigt upprymd efter en sån ökning och när maj månad körde igång hade jag inte så stora förväntningar. Hoppades på som bäst en procentökning på runt 4-6% men (ursäkta språket) fy fan vad jag hade fel !

Helt fantastiska siffror !
Det landade alltså på +112,89% ! Kan inte riktigt sätta ord på hur makalöst detta är och jag kan enbart tacka mina 6 nuvarande traders som jag kopierar. De har samtliga haft enorm framgång under hela 2017 och inte minst när det gäller att handla med Dow Jones, Nasdaq, GBP/USD, Bitcoin och sist men inte minst värstingen av alla, Ethereum.

Mitt stora mål mot att ha tillgångar till ett sammanlagt värde av 1 miljon svenska kronor går med andra ord spikrakt uppåt och till alla er som valt att att joina min resa och signa upp nytt eToro konto under maj månad (7 stycken) vill jag säga stort grattis! Ni har samtliga fått en flygande start då ni börjat kopiera mina 6 "supertraders" :) Och som sagt, resan har fortfarande bara börjat...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar