tisdag, april 18, 2017

Copy trading fortsätter att vara en av mina huvudinkomster!

WOW! Det är ordet när det gäller hur det hittills har sett ut på copy trading fronten under 2017. Mitt eToro konto har inte bara passerat 300.000 SEK utan jag har även gjort ett saftigt uttag (var extremt längesen sist) på 50.000 SEK. Kan ju verka märkligt att jag gör uttag men jag har ett nytt projekt på gång som jag behövde startkapital till och det är något som jag även kommer att skriva en sprillans ny artikel om när jag kommit igång på allvar. 

Min copy trading statistik under 2017 från mitt backoffice

Mitt kapital har alltså växt med 48,90% sedan 1;a januari och det är som du själv förstår inga "typiska resultat". Det är extremt på många nivåer. Förklaringen ? Ethereum. När Ethereum dök upp på eToro så var många av de traders jag kopierar ganska säkra på att vi skulle få se ett uppsving snabbt så de köpte för stora summor. Något som skulle visa sig vara ett genidrag då värdet har ökat snabbt under bara några månader. 

Nu är många positioner stängda med grym profit men ett par traders håller kvar sina trades då "ryktet" säger att Ethereum ska bli nya Bitcoin och vi alla vet hur mycket Bitcoin är värda idag... Ska bli en spännande och äventyrlig resa :)

Stort grattis till alla som visat förtroende för mig och vilka personer jag har valt att kopiera! Ni har garanterat sett ert egna konto stiga i värde månad efter månad under 2017. och resan är inte slut här, den har nämligen bara börjat tror jag!

Vill du hoppa på mitt copy trading tåg och få tillgång till mina noggrant utvalda traders som jag kopierar med enorm framgång ? Ta då kontakt med mig via e-post och min adress finner du här. Du kommer sedan att få all nödvändig information om hur du snabbt och enkelt kommer igång med din egen copy trading resa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar