ekonomibloggar.nu

söndag, oktober 18, 2015

63 dagar med MAP - 14,75$ har tjänats varje dag sedan starten

Det börjar rulla på riktigt fint inne på mitt MAP konto. Den 9:e oktober lyckades jag komma upp i 30 credit packs och nu bara 10 dagar senare är jag väldigt nära 40-strecket! Med andra ord, det går bra nu. 


Har nu gått 63 dagar sedan jag valde att starta upp mitt konto. Detta innebär att jag tjänat ungefär 14,75$ varje dag genom 5-10 minuters arbete. Det blir man inte precis utbränd av och det får man va tacksam för :)

Tänkte idag göra ett nytt uttag från MAP till min elektroniska plånbok men det är inte möjligt under helger kom jag på. Så under morgondagen ska jag fixa det istället.

Förra veckan gick även My Advertising Pays ut med att stora förändringar och förbättringar ska ske, MAP 2.0 är på väg gott folk !

http://myadvertisingpays.info/2015/10/the-most-important-update-ever-released/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar