ekonomibloggar.nu

fredag, oktober 09, 2015

55 dagar med MAP - Jag har nått 30 credit packs!

Då har jag lyckats komma upp i 30 aktiva credit packs när det gäller min MAP verksamhet ! Jag startade upp mitt konto den 15:e augusti och 55 dagar efter har jag sammanlagt tjänat 701,18$. Med andra ord, ungefär 12,70$ varje dag. Det känns helt okej med tanke på att det bara tar 5-10 minuter att klicka igenom sina 10 dagliga annonser för att va med i vinstutdelningen.


Just nu är vi 206.000 personer som tjänar pengar inne på MAP och är du fortfarande inte med så borde du verkligen tänka om! Eller du vill sitta och ångra dig hela livet istället ?

Den 11-12:e december är det MAP:s 2-års event i Köln och jag funderar faktiskt på att dra dit. Men tänkte först höra om någon annan är sugen på att hänga på ? Hade varit fräckt om vi blivit ett par stycken och dragit till Tyskland :)

Häng på mitt MAP team nu i början! Jag ligger själv i startgroparna att bygga upp mina credit packs så det är helt rätt läge. Tillsammans hade vi tjänat pengar och sen har jag även en Facebook grupp där alla kan diskutera allt mellan himmel och jord angående My Advertising Pays.(MAP GUIDE INGÅR GRATIS!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar