ekonomibloggar.nu

onsdag, september 30, 2015

Uttag de senaste två månaderna från MAP: 503.000 kr !

Fick mail från min MAP sponsor under gårdagen. Var väldigt intressant läsning och bland annat så kunde man finna dessa textstycken i mailet.

Klicka för större bild
Klicka för större bild
My Advertising Pays fortsätter att växa sig större och har nu passerat över 200.000 medlemmar. Det lär inte va stopp där utan varje dag signas hundratals nya konton upp... Inte så konstigt då ALLA tjänar pengar !

Den här veckan ska jag köpa 10 nya credit packs har jag bestämt. Efter det så ska jag fylla på med 5 per vecka är det tänkt. Vägen till 1200 credit packs är lång men jag har en plan och den tänker jag följa :)

Jag har även lyckats hjälpa 8 personer att komma igång med MAP. 5 av dessa har köpt credit packs men 3 har fortfarande inte kommit igång av någon konstig anledning... En person valde att köpa hela 50 credit packs från start och det är utan tvekan ett fantastiskt bra beslut!

Jag och mitt MAP team tjänar pengar och nu är frågan, varför har just du inte joinat mitt team än ? Du får min MAP guide gratis och det enda du behöver göra är att signa upp ett konto med mig som sponsor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar