ekonomibloggar.nu

söndag, september 27, 2015

Uttag från VX Gateway till mitt Paypal konto på 75$

Pengar fortsätter att tjänas med My Advertising Pays! Begärde idag ett uttag från mitt VX Gateway konto på 75$. Pengarna kommer att ramla in på mitt Paypal konto i början på nästa vecka. 


Återinvesterar givetvis en hel del pengar genom att köpa fler credit packs. Målet är ju att hela tiden bygga på med fler och på så sätt tjäna mer pengar varje dag.


Jag signade upp mitt MAP konto den 15;e augusti 2015. Nu har det gått 42 dagar och jag har tjänat 526,59$ som du kan se på bilden här ovanför. Det blir ungefär 12,50$/dag och då jag endast klickar på 10 annonser om dagen för att vara med i vinstutdelningen så är det en fantastisk fin passiv inkomst om du frågar mig :)

Jag är helnöjd och inom kort kommer jag att kunna tjäna ännu mer. MAP IS GREAT !

Joina My Advertising Pays och få min MAP guide skickad till din E-mail GRATIS!

5 kommentarer:

 1. Det är ju inte riktigt sant att du "tjänar" dem pengarna. Du förvirrar nog många genom att uttrycka dig på det sättet.
  Du bör ju tillägga, att 2/3 är dina egna investerade pengar, som du får tillbaka.
  1/3 är det du tjänar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår precis hur du menar och jag kan hålla med dig till viss del. Men då jag kan ta ut de pengar jag tjänar så kan man ändå säga att jag "tjänar" dom.

   Men absolut, det ska jag tänka på hädanefter.

   Radera
 2. Instämmer med första kommentaren. Inga pengar är egentligen tjänade förrän dom sitter tryggt på ens eget bankkonto. Det finns alltid en risk att konceptet upplöses, det blir problem att ta ut sina pengar etc. Särskilt när det gäller den här typen av risky business.

  Personligen är jag ju övertygad om att detta är en big scam. Inte på det sättet att det är omöjligt att tjäna pengar. Jag är övertygad om att många tjänar pengar. Men varifrån kommer alla dessa pengar som ska finansiera över 200 000 lycksökare? Ja, den stora delen är knappast från företag som vill annonsera. Den stora delen pengar kommer sannolikt från medlemmarna själva. Alltså, nya lycksökare finansierar de som varit med lite längre. Så håller det på tills den dag bubblan spricker. Vill man vara en del av det?

  De stora vinnarna är de filurer som har hållt på med det här professionellt i åratal. Samma personer som varit inblandade i liknande projekt tidigare, Banners Broker t.ex. Så länge nya medlemmar rekryteras kan skenet hållas uppe, men tro mig.... det här kommer inte ALLA att tjäna pengar på. Det här är ett sätt att lura av folk pengar.

  Var försiktig! Just sayin'....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, har varit med i såna här profit sharing program förr och visst har det gått bra ibland men de flesta gånger har det förlorats pengar.

   Så må fallet vara. Det kan ju inte jag vara säker på. Men en sak är jag säker på. Jag har aldrig tidigare stött på ett profit sharing program som varit igång såhär pass länge som MAP. De startade december 2013 och fortfarande är där inga problem med uttag, support eller något annat. Det är extremt ovanligt då de flesta scamsajter bara håller öppet i runt 6-8 månader för att sen plötsligt stänga ner.

   Sen att MAP planerar live events runt om i världen hela tiden är också väldigt ovanligt. Har jag aldrig sett tidigare. De visar sig och presenterar sitt koncept ute bland allmänheten. Hade de gjort så om dem planerar att lura alla ? Tveksamt om du frågar mig.

   2-års party planeras i Köln den 13:e december och innan dess ska där vara något stort event i Italien också (november) så MAP känns verkligen legitimt.

   Men jag gillar din attityd när det gäller såna här "för bra för att vara sant program". Man ska vara oerhört försiktig. Allt kan hända och funderar man på att joina MAP och investera pengar i credit packs så måste man också vara beredd på att man kan förlora hela beloppet. Allt kan hända, det måste man tänka på.

   Jag själv ska försöka plocka ut hela beloppet som jag har investerat så fort som möjligt. När man har gjort så är känslan riktigt härlig då man bara kan tjäna, och inte förlora något längre :)

   Radera
 3. Av någon anledning intresserar jag mig för MAP, även om jag bestämt mig för att inte gå med. Jag är som sagt övertygad om att det är ett sofistikerat Ponzi-lurendrejeri. Jag följer det lite på avstånd... kanske för att lära mig nåt.

  Mina varningsklockor klämtar högt när jag läser att personer bakom MAP varit inblandade i liknande skumma projekt tidigare. Skulle inte låta mig bländas av att dom planerar diverse events.

  MAP har nu tydligen lagt ner USA-verksamheten. Man undrar hur det går för de amerikaner som satsat pengar.

  Du gör givetvis som du vill. Låter klokt att åtminstone spela lite safe och att se till att ta ut pengar så att man sedan kan fortsätta med rena vinst-pengar. Tyvärr tror jag ju dock att pengarna man isåfall vinner kommer från andra medlemmar i första hand och inte från externa annonsörer. Verkar i mina ögon orimligt att det skulle finnas sådana enorma summor i detta koncept.

  Jag ska inte predika mer om detta utan fortsätter följa utvecklingen lite på håll. Lycka till!

  SvaraRadera