ekonomibloggar.nu

tisdag, juni 03, 2014

VM kan vara kulmen av bettingmöjligheter

Med bara några veckor kvar till VM kan man konstatera att möjligheterna till betting och viljan att betta inte direkt är liten. Tvärtom har man de senaste åren märkt av en ökad marknadsföring gällande betting. VM är inte bara intressant för fotbollsintresserade utan även högvilt för spelintresserade.

Det har knappast undgått någon den ökade exponering som bettingföretag fått de senaste åren. Precis som med alla andra saker i samhället går intresset för spel i vågor. Vem minns inte Tipsextras glada dagar eller den korta, men intensiva, boomen för greyhound racing i slutet av 90-talet? Båda är exempel på tider då spelintresset peakat för vissa sporter. Andra sporter är mer konstanta, det är till exempel svårt att tala om någon speciell boom för trav de senaste 20 åren, istället kan man konstatera att det varit ett ständigt folkligt intresse för den stora massan som avkopplande spelnöje.

VM-slutspelet 2014 kan bli ännu en kulm för ett ständigt växande spelintresse. Reklamerna går varma och har till och med nått sådan status att de nu parodieras av andra reklammakare (ICA har nyligen gjort en sorts remake av en av bet365:s reklamer). Komiker brukar ofta säga att just att bli imiterad är något av det finaste man kan bli då det om något visar på vilket intryck man har gjort. Det är inte ofta man hör talas om spelmissbruk i media längre. Snarare har en hälsosammare inställning till spel implementerats i samhället och istället lyfts intressanta spelartiklar fram. Även inom casinobranschen i Sverige hör man allt fler som vill utöka det nuvarande utbudet.

Det är en lång tid sedan man endast lade bets på vem som vann matchen eller vem som blev slutspelets skyttekung. Idag finns en oändlig mängd spelmöjligheter och hittar man inte det man vill spela på kan man oftast själv komma med förslag även till de större bettingfirmorna på vad man önskar att det skulle finnas betting till. Det är med andra ord inte konstigt att medieexponeringen tillsammans med de till synes oändliga spelmöjligheterna ökar intresset för spel överlag. Det ligger helt i tiden att kunna specificera och individanpassa i en värld där telefoner med lika många appar finns som användare, allt för att ge oss så mycket frihet och valmöjligheter som möjligt.

VM inleds den 12:e juni klockan 22.00 svensk tid med öppningsmatchen Brasilien-Kroatien, startskottet när vi spelälskare känner pulsen stiga och förhoppningarna om ett växande kapital föds. För vissa av oss blir smörgåsbordet av valmöjligheter i fokus, man kan spela på det som man är bäst på och testa sig fram. För andra står de mer traditionella spelen sig starkast gällande matchvinnare etcetera. Vilken speltyp man än säger sig vara så kommer ivern och hungern att stillas. Det är inte bara fotbollsälskarna specifikt som kan känna gemenskapen av ett stort mästerskap utan även alla spelare, vare sig de är fotbollsintresserade eller ej.

VM kan sammanfattningsvis alltså vara en kulm av spelmöjligheter och det dröjer kanske länge igen innan intresset når samma topp. Se till att njuta och göra det bästa av mästerskapet, vare sig du satsar stort eller smått, för skojs skull eller för pengarnas skull. Alla får vara med. För att hitta såväl speltips som spelnyheter klicka här.

2 kommentarer:

  1. Kan tipsa om sidan www.betme.se där man helt gratis kan skapa upp egna spel med 1X2 eller resultat. Resultat, placeringar m.m. uppdateras automatiskt.

    SvaraRadera