ekonomibloggar.nu

tisdag, juni 03, 2014

Hade du velat se in i din egen framtid ?

Att kunna förutse sin egen framtid drömmer nog väldigt många om. Hur häftigt hade det inte varit att kunna veta var man befinner sig i livet om 1 eller 2 år ? För många kan detta säkert vara häftigt men för andra kan det vara väldigt skrämmande.

Är man intresserad av att se in i sin egen framtid så kan man antingen vända sig till en spådam eller få sin framtid spåd med hjälp av så kallade tarotkort. Detta är ett kontroversiellt ämne då där finns en hel del olika åsikter kring detta.Vissa menar att man faktiskt kan se in i framtiden med hjälp av spådomar och tarotkort medan andra menar att det bara är bluff och båg.

Vad tror jag ? Ärligt talat så tror jag att man kan se in i framtiden. Jag har faktiskt besökt en spådam en gång och då läste hon av min handflata Det var när jag besökte London för några år sedan. Jag och min kompis kände för att prova på något helt nytt och hittade då en spådam som hade satt in en annons i tidningen. Det var minst sagt en spännande upplevelse! Spådamen sa saker som:

"Du kommer att göra en flicka väldigt lycklig i framtiden"

"Du kommer inte att ha några ekonomiska problem som vuxen"

"Jag ser att du kommer att ha 2 barn men inte med din första fru utan din andra fru"

Det sistnämnda var väldigt spännande att höra tyckte jag för det var ganska unikt. Hittills har jag inte haft min första fru så jag får kanske skynda mig lite... Kommer bli pinsamt värre när jag har gift mig med fru nummer 1 och berättar vad spådamen sa... Och vem vet, det kanske blir exakt som hon har förutspått ?

Men hursomhelst. Upplevelsen och erfarenheten av att ha besökt en spådam var väldigt spännande. Jag hade gärna gjort det igen. Idag är det lite lättare då man inte behöver besöka en spådam. Man kan enkelt få sin spådom online genom att besöka olika webbplatser. Jag har ännu inte gjort det men är ganska sugen på att testa en gång.

Vem vet, hon kanske kan tala om för mig när och om jag någon gång blir miljonär ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar