ekonomibloggar.nu

torsdag, november 29, 2012

Återinvestera en del av din månadsinkomst och få din verksamhet att växa på lång sikt

Att investera pengar har alltid varit väldigt populärt och med rätt fingertoppskänsla så kan man tjäna ganska mycket pengar. Jag själv är ingen större investerare då jag istället ser mig som en återinvesterare.

Principen är egentligen densamma, men som återinvesterare så tar man en del av sin månadsinkomst eller årsinkomst för att på så sätt få sitt företag att växa hela tiden. Nu har jag inte skaffat något företag inu men i framtiden finns det planer på detta, men jag tar ändå en del av min månadsinkomst och investerar den i annonsering eller så köper jag länkar.

Hur mycket pengar återinvesteras ?


Jag kör ingen fast procent av månadsinkomsten då jag aldrig vet med 100% säkerhet vad min inkomst landar på. Men det pendlar mellan 20-30% och ibland ännu mer. När min business har växt till sig och inkomsten är riktigt bra så ska jag gå ner till 15% är det tänkt.

Det värsta som finns är att man blir "mätt". Det kan t.ex vara att man helt slutar att återinvestera och sätter in pengarna på ett sparkonto istället. Inget fel i detta tänk, men jag vill hela tiden att min verksamhet ska bli större och naturligtvis också intäkterna. Det är just detta som driver mig framåt. Hade allting stannat av och jag hade känt mig nöjd så hade jag även tappat passionen och glädjen för det jag håller på med.

5 kommentarer:

 1. Har själv funderat på att "återinvestera" delar av mina inkomster. Håller med dig om att de är en bra metod för att få verksamheten att växa.

  Tror att inhandla snappade domäner är en av de mest värdefulla investeringar man kan göra just nu inom den "bransch" som vi sysslar med. Själv har jag ännu inte köpt någon sådan och det beror delvis på att jag inte riktigt fattat hur mycket de kostar och hur snapback-tjänster fungerar.

  Vad investerar du i?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också fattat intresse för snappade domäner, men inte riktigt satt mig in i hur det fungerar. Man har ju en hel del bollar i luften så man kan inte va med överallt ;)

   Men det är helt klart en riktigt bra metod.

   Haha, ingen fara. Ibland är man för snabb med läsningen.

   Radera
 2. Ursäkta läste en gång till och såg att du redan skrivit de ;)

  SvaraRadera
 3. Bästa investeringen jag har gjort är att gå med i Banners Broker.
  kan inte se någonstans på bloggen att du är med där.Ett riktigt genomtänkt och smart koncept. Dessutom är det ett kul sätt att tjäna pengar på.
  Kolla http://sv.bannersbrokerguide.org så står där mer information.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har jag hört talas om och även sneglat lite på. Verkar vara många som är framgångsrika med detta. Jag ska utvärdera det inom snar framtid och då ska jag även titta lite närmre på Profit Clicking där en av mina polare tjänar riktigt fina pengar på!

   Tack för tipset på Banners Brokers guiden!

   Radera