ekonomibloggar.nu

söndag, november 04, 2012

Länktips - Hur värderas länkarna av Google ?

Alla som jobbar med SEO rycker och sliter nog i håret då och då. Det är inte helt enkelt att veta hur sökmotorn Google tycker och tänker när de värderar en länks egentliga värde till en webbplats.

Gustav Åberg har därför skrivit ihop en riktigt läsvärd guide om just detta ämne som man verkligen bör ta sig en titt på. Nybörjare, och även den mer erfarna inom ämnet, kommer säkert att uppskatta guiden. Jag gjorde det iallafall !

En av mina sajter, som jag tjänade mest pengar på när det gällde Google Adsense, tappade i placeringarna och nu hittar man den långt ner i sökresultaten... Inkomsten försvann och nu får jag vara glad om jag tjänar 10 kr om dagen. Jag sökte därför efter information om hur man skulle kunna få upp sajten igen och efter att ha tagit in informationen som jag fick av den här guiden så har den nu börjat återhämta sig på en del sökord.

Så har du inte läst den inu så rekommenderar jag det starkt! Där finns alltid något nytt att lära sig. För en sak är säker, du vill verkligen undvika ett hamna i något av Googles alla fientliga filter...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar