ekonomibloggar.nu

måndag, april 25, 2016

MAP 2.0 är up and running again !Nu verkar det mesta fungera klockrent igen sedan MAP 1.0 gjorde uppgraderingen till MAP 2.0 i början på april. Det har inte varit lätt och en hel del problem har uppstått under resans gång men nu är allt stabilt igen. Profit sharingen är igång, att surfa på sina 10 annonser per dag går väldigt snabbt och hela sajten är så mycket proffsigare nu än den var innan.

Inom kort förväntas uttagsmöjligheten komma igång igen och då ska jag givetvis göra ett uttag till mitt VX Gateway konto för att visa så allt fungerar som det ska. Ska bli spännande! Uppdaterar givetvis då med ett nytt inlägg om detta. 

Här nedanför är en färsk bild ifrån mitt backoffice på My Advertising Pays:


128 aktiva credit packs i nuläget som du kan se. Har vandrat mellan 120-130 credit packs en längre tid nu (sjunkit pga av alla mina uttag när MAP 1.0 var igång) så vill gärna uppåt nu för att lägga mig på en högre nivå när det gäller inkomsterna per dag. 

Angående medlemskap så måste man förnya det varje månad nuförtiden. Jag har ett professional som kostar €26,99/månad. Då får man ha 250 credit packs som max. Så det vore ju ganska dumt att inte försöka komma upp till 250 så snabbt jag kan. Det är iallafall målet. Medlemskap är gratis för alla som har under 14 credit packs. Max 75 credit packs kostar €10,99/månad.  

Vill du också komma igång med My Advertising Pays ? Isåfall får du just nu tillgång till en svensk MAP guide där 33 sidor intressant läsning väntar. KOSTNADSFRITT. Klicka här för alla detaljer hur du ska gå tillväga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar