ekonomibloggar.nu

tisdag, april 05, 2016

Fyra enkla sätt att tjäna pengar på internet

Vi har redan visat hur lite påhittighet och efterforskning kan hjälpa dig att tjäna oväntat bra med pengar på internet. Men till och med de allra mest lata av oss kan tjäna pengar från hemmets bekvämlighet tack vare några av dessa onlinebutiker, bettingsidor och till och med TV-streaming-tjänster.

Jobba hemifrån
En av de bästa sakerna med internets ankomst i våra liv är att det har frigjort många av oss från den monotona nio-till-fem-rutinen. Detta tack vare framgångsrika företag som Freelancer och Elance, som har erbjudit mer flexibla arbetssätt som kan anpassas efter din livsstil. Oavsett om det handlar om skrivande av bloggartiklar eller redigering av foton så kan du enkelt tjäna snabba pengar när och hur du vill.

Spelmöjligheter
Sverige har sett en fenomenal ökning inom tävlingsinriktat datorspelande via evenemang som Dreamhack, vilket ger framgångsrika online-spelare chansen att tjäna pengar via sponsorerbjudanden och Twitch.tv-konton. Men även om du inte har de färdigheter som krävs inom datorspelande för att ge dig en stabil inkomst, så har Betway skapat ett enkelt sätt att satsa pengar på en uppsjö av olika sportevenemang, och där du får ett gratisspel när du registrerar dig för att göra det enklare för dig att lägga händerna på lite extra fickpengar.

Visa din expertis
Alla har vi kompetens inom specifika områden som vi är bra på, och vissa bland oss har med lite extra känsla för hantverk redan lyckats tjäna ganska bra med pengar genom att visa upp sina varor på egenskapade webbutiker, exempelvis Etsy. Sveriges egna Tictail erbjuder en bredare typ av handelstjänster så att du kan tjäna snabba pengar genom att sälja dina egna T-shirttryck eller din gamla vinylsamling. Och även om du inte har något att sälja så kan du göra snabba och enkla ”how-to”-videos på YouTube och därmed få in lite extra pengar då dessa sidor drar in pengar beroende på om det man lägger upp når en viss framgång.

Testa internet
Sist men inte minst: vi har alla haft sådana där stunder när vi håller på att explodera av ilska när en hemsida inte fungerar eller är full med reklam, så varför inte ansluta dig till sådana som Lionbridge eller Leapforce, som hjälper till att hålla koll på internet genom att hjälpa Google att fixa sina sökalgoritmer och översätta specifika sidor. Om det låter som för mycket hårt jobb så finns alltid Netflix Stream Team, som ger dig möjligheten att sträcktitta dig till rikedom. Du kan göra detta genom att hjälpa sidan att kategorisera och betygsätta deras mängder av TV-serier och filmer. Detta måste vara det bästa sättet att bevisa att till och med de lataste av oss kan tjäna lite extrapengar genom den fantastiska uppfinning som internet är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar