måndag, mars 16, 2015

Största uttaget hittills - 900$ är på väg till mitt svenska bankkonto från eToro !

Idag valde jag att göra mitt största uttag från eToro sedan jag startade min nya affärsrörelse i oktober 2014.


900 dollar är på väg till banken!

Update 18:e mars: Uttaget är godkänt och på väg till mitt konto!
Du som följt med på vägen vet att jag sammanlagt satt in 2900$ av egna pengar. Av dessa har jag hittills plockat ut 1000$.

Har alltså 1900$ kvar att plocka ut innan hela min egna investering sitter på mitt bankkonto igen och i och med uttaget idag har jag "bara" 1000$ kvar att plocka ut ! Det har gått riktigt fort och pengar har tjänats snabbt och smidigt :)

På mitt eToro konto har jag i skrivande stund ungefär 6050$ så där finns fortfarande rätt bra med medel för att tjäna ännu mer och så är givetvis tanken! De 4 "supertraders" som jag just nu kopierar kan man verkligen lita på. Cashen rullar in på ett säkert sätt.

Låter detta intressant ? Vill du själv börja tjäna pengar och göra uttag på 900$ ? Nada problema! Jag hjälper just dig som vill komma igång och hur du kommer igång hittar du genom att klicka här.

2 kommentarer:

 1. Hej, bara en fråga. Behöver du skatta för dessa pengarna sedan? Eller fungerar det som med spelbolag som är registrerade på Malta så allt är skattefritt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Daniel,

   Alla inkomster som man tjänar på valutahandel måste man skatta för. Du kan läsa mer om det på Skatteverkets hemsida.

   Radera