ekonomibloggar.nu

torsdag, juli 21, 2016

Då har man passerat 20.000 USD på eToro !

Igår uppnåddes en fantastisk milstolpe för min egen del på eToro då mitt kontosaldo passerade 20.000 dollar ! Det har länge varit nära men igår blev det alltså verklighet. Den känslan är inte att leka med...Sedan jag utökade min copy trading portfölj med ytterligare 3 traders (kopierar 9 just nu) så har inkomsterna både blivit stabilare och högre. Visst blir där drawdowns då detta är trading och även långsiktigt men de 9 traders jag hittat gör samtliga ett oerhört bra jobb för tillfället. Jag har semester och de tjänar pengar åt mig helt passivt. Bättre kan det knappast bli tycker jag :)

Under sommaren har jag hittills hjälpt ett dussintal personer att komma igång med eToro och jag minns framförallt en kille som jag hjälpte. Han satte in $5000 som första insättning och började kopiera samtliga 9 traders som jag rekommenderade. Efter kanske 1 vecka fick jag ett argt mail där han var missnöjd med resultatet då han låg minus $200 ungefär. Mitt svar blev att man mn måste ha tålamod och ge det mer tid. 

Samma kille hörde av sig 1,5 månad senare och då var han lite nöjdare då hans $5000 hade ökat upp till $5380. Jag har sagt det många gånger men det är värt att nämna igen. eToro är ett helt fantastiskt bra koncept om man vill se sitt kapital växa men man måste tänka på helheten, långsiktigheten och så behöver man ha tålamod. Jag startade själv upp min eToro business i oktober 2014 och se var jag är idag genom att ha kopierat framgångsrika traders... 

Är du intresserad av eToro ? Vill du att ditt kapital ska öka 100% passivt ? Vill du ta del av min "superlista" på framgångsrika traders ? Då tycker jag att du ska joina mitt copy trading team!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar