ekonomibloggar.nu

onsdag, januari 07, 2015

Copy trading på eToro är den hetaste "tjäna pengar trenden" år 2016 !

Mitt mål när jag startade den här bloggen var att hitta metoder från internet som jag kunde tjäna pengar på under en längre tid och sedan tipsa om vad och hur jag gjorde till alla läsare så att du som läste kunde göra exakt samma sak. Resan har hittills varit något krokig om man säger så och pengar har tjänats, men pengar har även förlorats...

Men i oktober månad 2014 så blev jag själv tipsad om något som man enkelt kunde tjäna pengar på och som även var 100% passivt. Det lät ju ganska lockande, som allt annat som låter "för bra för att vara sant". Tro mig, den frasen är inte uråldrig utan den stämmer i nästan alla lägen. Men iallafall, som den nyfikna man jag är så valde jag att hoppa på tåget och jag ångrar mig verkligen inte! Hittills har jag tjänat mer pengar än på någonting annat som jag har testat och detta min, det är något som fungerar till 100% !

Copy Trading på eToro

eToro kan jämföras med Facebook. Sajten fungerar precis som sociala medier med skillnaden att man handlar med valutor, råvaror, index, och vad det nu kan vara. Det är en "öppen bok" där man kan diskutera trades med andra likasinnade och nu kommer jag till den stora poängen.

Man kan kopiera traders!

Om du tror att det är invecklat så är det precis som det låter. 

1. Du väljer vilken trader du vill kopiera

2. Du väljer ett belopp som du vill kopiera tradern med

3. Du klickar på "OK" och du är nu igång!

Vad innebär det när man kopierar ?

När tradern öppnar upp en ny position på eToro (exempelvis säljer dollarn mot euron) så öppnas där en identisk position på ditt konto i exakt samma ögonblick. Allt sker helt automatiskt och du behöver inte göra någonting. Samma sak gäller när traden är öppen. Du kan då också bara luta dig tillbaka för personen som du kopierar sköter allt åt dig och alla andra som kopierar. Stänger han/hon sin position så kommer du i exakt samma ögonblick att stänga din position. Så det kan egentligen inte vara så mycket enklare!

Jag vill tipsa om 8 traders som jag just nu kopierar

Jag har hittat min egen arsenal av traders som jag för tillfället kopierar och det med enorm framgång! Sedan oktober 2014 så har mitt eToro konto ökat med 304% (UPPDATERAT DEN 10:e augusti 2016) och det är helt sanslösa siffror när man t.ex sätter det i jämförelse med bankräntan... Hos min lokala bank får jag en årsränta på 0,15% och så har jag fått 304% i avkastning på 21 månader när det gäller eToro...

Det går riktigt bra, jag tjänar pengar och livet leker ekonomiskt just nu. Jag har därför bestämt att hjälpa alla som vill komma igång med eToro genom att "avslöja" vilka 8 "supertraders" som jag för tillfället kopierar. Copy trading är här för att stanna och det växer lavinartat varje dag. Inte så konstigt då fler och fler inser vilken enorm potential det finns bakom detta. 

Jag vill veta vilka 8 traders som du kopierar - Hur gör jag ?

Steg 1: Ta kontakt med mig via mail. Min E-post adress finns på kontaktsidan.

Steg 2: Jag kommer att svara på ditt mail inom kort och avslöja vilka traders som jag kopierar och även svara på eventuella andra frågor. Därefter erbjuder jag även full support om du skulle undra något. 

Hoppa på copy trading tåget idag! Jag kommer att se till så du aldrig kommer att behöva ångra dig :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar