ekonomibloggar.nu

lördag, augusti 04, 2012

Låna pengar genom att ta sms lån

Jag gillar verkligen tanken med att kunna låna små summor pengar om lönen man får ifrån sitt arbete inte riktigt skulle täcka alla räkningar en månad. Det är inte helt lätt att be sina nära och kära om pengar då man helst vill klara sig själv och det kan även kännas pinsamt då dem kanske tror att man inte har några pengar.

Jag har själv lånat mindre summor av mina vänner ett par gånger men då har jag alltid varit noga med att betala tillbaka varenda krona relativt snabbt. Gör man inte detta så kan man väldigt snabbt förlora en vän...

Men nuförtiden, om jag skulle behöva ett extra tillskott i skattkistan, så använder jag mig av smslån. En riktigt bra webbplats på nätet, där man får en snabb överblick över en rad olika smslån, är smslånnu.se.

Känner du inte igen begreppet smslån så brukar det även kallas för snabblån och microlån. Det går helt enkelt snabbt att få in pengar på sitt konto och man kan inte låna några större summor. Det rör sig oftast om melllan 500-6000 kr. Hos några aktörer går det att låna några tusenlappar mer om man så önskar.

Webbplatserna som lånar ut pengar har börjat köra med en smart marknadsföringsstrategi. Hos många får man nämligen första lånet helt gratis! Detta bör du verkligen utnyttja då du behöver pengar. För vem är egentligen sugen på att betala onödig ränta ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar