ekonomibloggar.nu

lördag, februari 28, 2015

Veckan då jag tjänade 609,26$ på eToro

Vilken spektakulär avslutning på februari månad ! Måndag, tisdag och onsdag hände där inte så värst mycket men under torsdagen och fredagen stängde mina 4 "supertraders" en rad olika tradingpositioner som gjorde både mig och alla de som jag hjälpt komma igång med eToro lite rikare :)

Mitt saldo när veckan startade (23:e februari) = 5273,97$
Mitt saldo när forexmarknaden stängde (27:e februari) = 5683,23$

eToro ROCKS !

Då jag den här veckan gjort ett uttag på 200$ så skulle jag egentligen haft 5883,23$ på kontot.

För att summera det hela, på 5 dagar har mitt eTorokonto ökat med sanslösa 609,26$ ! Det låter för bra för att vara sant, men det är 100% sant. Osannolika siffror.

Alla ni som valt att hoppa på eToro tåget och börjat kopiera de traders jag rekommenderade har verkligen inte behövt ångra er! Kontot bör redan ha växt med ett antal procent :) Tillsammans tjänar vi cash!

Summering av februari månad

Januari var helt "crazy" då jag ökade mitt sammanlagda kapital med 19,22% ! "Tyvärr" lyckades jag inte lika bra i februari men det gick ändå helt okej tycker jag...

En ökning med 15,51% i februari är ganska hyfsad !
Jaa, vad ska man säga... På 2 månader har mitt konto ökat 37,71%. Det känns ganska overkligt måste jag säga. Mer overkligt känns det när man inte lyfter ett enda finger för att kontot ska öka på detta sätt!

Sugen på att joina mig och alla andra som just nu tjänar pengar på att kopiera de 4 "supertraders" som jag rekommenderar ? Gör då slag i saken och sitt inte och fundera längre! All nödvändig info om hur du kommer igång hittar du på den här fantastiska sidan!

Let's gooooooo and make some money !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar