Mina Sidor

torsdag, april 25, 2013

Igår så publicerade Richard Cannon ett väldigt intressant inlägg

Vem är då Richard Cannon kanske många undrar ? Jo, det är en av grundarna av RicanAdFunds. Igår, den 24 april, så publicerade han ett nytt blogginlägg och här nedanför kan ni läsa vad jag tyckte var intressant:

Klicka för större bild !

Över det stora hela så pratar han om att ny personal ska anställas för att allting ska kunna fungera smidigare och både tid och energi ska läggas ner för att se till att RAF programmet ska kunna finnas kvar en lång tid framöver.

Under de kommande veckorna så ska Richard och alla i hans team göra allt för att komma "back on track" och detta innebär att de ska komma ifatt med utbetalningar av intjänade pengar och han understryker än en gång att de ska bevisa för alla att RAF kommer att leva kvar länge inu.

De uppskattar all den support som medlemmarna har gett dem även fast det inte alltid har gått som på räls och de ska göra allt som står i deras makt för att i fortsättningen vara bäst.

"Alla som gav oss support och litade på oss gjorde helt rätt. Just nu är det långt ifrån perfekt, men under de kommande veckorna så kommer vi att komma dit."

För att läsa inlägget i sin helhet så ska du besöka den här sidan.

Man kan säga vad man vill, men det är svårt att INTE lita på vad både Richard och Russel skriver. De håller alla medlemmar uppdaterade om vad som händer och samtidigt arbetar de för fullt bakom kulisserna.

Jag har en positiv känsla och det känns även som att man kommer att kunna tjäna riktigt fina pengar lång tid framöver :)

20 kommentarer:

 1. Jag tycker RicanAdFunds verkar riktigt intressant. Men tyvärr är det så bökigt med att registrera alla konton. RAF, ISM, EP och Payza bara för att kunna investera känns väldigt bökigt.
  Håller på att försöka få till det nu dock.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig, det är rätt bökigt. Men när man väl har kommit över den biten så är det inga problem.

   Använder du Payza ? Tar inte dem en rätt saftig avgift när man ska överföra pengar till sitt svenska bankkonto ?

   Radera
 2. Vilka andra alternativ än Payza finns det då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan välja på Liberty Reserve, Perfect Money, Egopay och Solid Trust Pay. Efter lite googlande så kom jag fram till att Solid Trust Pay skulle vara "minst komplicerat" och även "billigast" i längden.

   Så det rekommenderar jag. Fungerar fint för min del :)

   Radera
 3. Aha. Då ska jag nog testa det i så fall.

  Dock så har jag inte greppat hur jag ska göra på ISM än.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det första du bör göra är att skicka in ID och adress dokumenten. Detta gör du genom att gå till "My Account" --> E-Wallet --> Upload Security Documents

   Efter att dokumenten har godkänts så ska man skapa ett "Magic Number" som man kommer att använda sig av när man ska plocka ut pengar ifrån RAF.

   Radera
 4. Hej
  Kan jag fråga er varför ska man registrera alla de kontot, kan man använda samma användarnamn och lösenord på alla eller...vad är det meningen med detta?
  MVH

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,

   Först och främst behöver man ett konto på RicanAdFunds för att man ska kunna tjäna pengar.

   Därefter behöver man skapa ett konto hos Ismmagic för att i nästa fas ladda upp 2 olika dokument (ID och adress bevis) Dessa dokument behövs för att man ska kunna ta ut pengar från sitt RAF konto.

   Man behöver även ett konto hos någon elektronisk plånbok och här rekommenderar jag Solid Trust Pay. Detta är för att man ska kunna sätta in och ta ut pengar ifrån RicanAdFunds.

   Det låter kanske krångligt, men det är inte så svårt. Vill man så kan man använda samma användarnamn och lösenord på samtliga sina konton, men man bör alltid ha olika lösenord av säkerhetsskäl.

   Radera
 5. Är där kanske nån som kan förklara tillvägagångssättet lite mer ingående? Jag har laddat upp foton på körkort + bevis på min adress och väntar på att det ska godkännas. (hoppas!) Och vad händer sen? Kan jag börja investera direkt, är detta bara för utbetalningarnas skull? Jag ska läsa på mer också, har inte riktigt haft tid att sätta mig in i Solid Trust Pay och allt, ska kolla närmre på det nu :)

  Förresten, Rasmus, hur mycket klickar dina hyrda reffs, eller gjorde i början? Jag får bara upp att mina klickar 4/dag.. måste ju finnas andra som klickar mer än så?
  Och var kan jag hitta en lista på vad jag tjänar på mina referalers klick? Försökte googla, men hittade inte =/

  Förlåt för alla frågor igen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Dina,

   Du behöver inte be om ursäkt för att du har en massa frågor. Det hade jag också precis innan jag startade. Det är mycket nytt att sätta sig in i från början men man lär sig :)

   Du behöver inte vänta med att sätta in pengar hos RicanAdFunds tills dina dokument har godkänts. Har du bara ett RAF konto och ett konto hos exempelvis Solid Trust Pay så kan du överföra pengar till STP och sedan vidare till RAF.

   Tänk på att det kommer att ta rätt lång tid innan dina dokument godkänns. Jag skickade in mina den 8:e april och fick dem godkända den 24:e april. Men det är inget konstigt med det då väldigt många medlemmar har skickat in dokument.

   Dokumenten behövs endast för att kunna ta ut pengar i framtiden.

   Du kan vara lugn, 4 klick per dag är max för en hyrd reff :) Där finns en massa olika annonser och i början trodde jag att man fick betalt för samtliga, men man får endast betalt för så kallade fasta annonser (gul/orange färg)

   Som standard medlem får man endast tillgång till 4 fasta annonser per dag, men uppgraderar du eller någon av dina hyrda reffs till ett golden medlemskap så får du/dem tillgång till 9 eller 10 fasta annonser. Kommer inte riktigt ihåg vilket av dem det va.

   Hur mycket du tjänar på dina reffs kan du läsa här beroende på vilket medlemskap man har.

   Radera
  2. Tack så mycket igen, och vilken bra informationssida på neobux - att jag inte hittat den innan! Haha, och vet du vad? Jag har recyclat reffs som "bara" klickade 4 ggr/dag haha! För grejen är den att där är två fält som heter "fast annonser" och i andra fältet (lila annonser) så finns där runt 10 annonser per dag. Jaja. Nu vet jag det :)

   Jag känner mig så mycket klokare nu, tack! :)
   Ps. Hittills har bara en person nappat på rippln :/

   Radera
  3. Det va den första sidan som jag läste när jag signade upp ett konto. Man måste ju ha koll på vad man eventuellt kommer att tjäna ;)

   Hahaha ! Det lär inte vara lönsamt i längden. Om du har reffs som klickar 4 gånger om dagen så ska du absolut inte byta ut dem :) Då är dem 100% aktiva.

   Men jag förstår dig, det är lätt att bli lite förvirrad. Man tror ju att man får betalat för samtliga annonser.

   Det är bara att fortsätta promota Rippln. Folk måste förstå vilken enorm möjlighet det är :) Eller, förhoppningsvis så blir det väldigt stort.

   Radera
 6. Jag har precis skaffat ett konto på ismmagic men jag förstår fortfarande inte riktigt varför man behöver det. För man över vinster man gjort på ricanadfunds till sin e-wallet på ism? Eller fattar jag fel? För jag läste att man inte kan ta ut pengar från ism utan bara använda pengarna där för att köpa saker. Om det nu istället är så att man för över pengar från ricanadfunds direkt till sitt solidtrustpay konto varför behöver man då ett konto på ism?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ifrån Ismmagic som man ska ladda upp sina dokument. Det kan man inte göra genom att bara ha ett konto hos RAF.

   Vill man så kan man föra över pengar till sin IsmRican EWallet men de pengar man för över kan endast användas till att investera i andra produkter inom deras community. Man kan alltså INTE ta ut dem till sitt egna bankkonto.

   Själva grejen med att behöva ladda upp nödvändiga dokument är att de behöver tillgodose reglerna för pengatvätt. Det är inget konstigt då man på många andra sajter också behöver göra likadant.

   Det blir också en extra säkerhet för alla medlemmar då det är omöjligt för någon utomstående att signa upp konto i någon annans namn.

   Det är lite krångligt, men över det stora hela så behöver man ha konto på 3 ställen :)

   Radera
  2. Måste fråga er om en sak angående Neobux. Jag skulle nämligen hyra 100 refs men just nu har jag inte så mycket pengar på mitt Neobux konto. Jag skulle då ta ifrån min Paypall konto men den möjlighet ser jag inte någonstans. Hur gör man då? Tack i förväg!MVH/Suzan

   Radera
  3. Då har du antagligen gjort ett köp de senaste 24 timmarna ? Såhär står det om man läser FAQ sektionen hos Neobux:

   "Användare har en limit för köp med PayPal. Denna limit är variabel och reglerad av värde och kvantitet för köp under en 24-timmars period.

   Om du inte ser PayPal knappen längre, kommer du att kunna se den igen maximalt 24 timmar efter ditt senaste köp."

   Radera
 7. Hej Rasmus
  Men det konstiga är att jag har inte använt Paypall någon gång överhuvudtaget och vet inte hur jag skulle satsa egna pengar. Det är kanske något speciellt med första gången eller....? MVH/Suzan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter ju underligt... Har du registrerat ditt PayPal konto inne på ditt Neobux konto ?

   Radera
 8. Hallo
  Jag har hittat nu hur man skulle göra. Klickar man på hyreskonto kommer det upp bl annat Paypall knappen.....alltså alternativ om man ska föra över pengar från Huvudkonto eller Paypall osv så gör man det och sedan hyr man så mycket refs man vill.....det gäller att pröva sig fram men man frågar föst andra....enklare genväg:))
  MVH

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanon !

   Jo, det är absolut en enklare genväg :)

   Radera