Mina Sidor

måndag, februari 07, 2011

Google Topp 5 Är inom Räckhåll!

För någon månad sedan så skapade jag en blogg om Rapid Cash Traffic, ett väldigt bra program som jag hittade genom Clickbank. Jag köpte först denna produkt och hade en testperiod på 3 veckor och under dessa 3 veckor fick jag se några otroligt fina resultat!

Var en aning skeptisk först men det visade sig att detta var en av dessa sällsynta "guldkorn" som man ibland stöter på. Jag bestämde mig då för att skriva ihop en enkel Blogger blogg och beskriva vad det var för produkt och vad jag tycker om den. Den här gången blev språket engelska.

När bloggen först indexerades av google så kunde jag inte hitta den! Jag såg att google crawler hade varit där men den gick inte att hitta när jag sökte på "Rapid Cash Traffic" med citat tecken.

Först 3 dagar efter så lyckades jag hitta den. Då låg jag på en mindre smickrande 96:e plats! Not good at all tänkte jag. Så då var det bara att börja med backlinking och det är precis det jag håller på med just nu.

För tillfället kan man hitta Rapid Cash Traffic bloggen på en mer smickrande 17:e plats men det är ju ändå inte bra. Där får man ingen trafik ifrån! Jag siktar alltid på en topp 5 placing vare sig det gäller bloggar eller webbsidor. Eller du kanske bläddrar till andra sidan på google när du söker efter något? ;)

Just nu håller jag på att skriva artiklar och posta dom till olika artikel sidor som Ezinearticles, Articlebase men även Web 2.0 sidor som Hubpages och Squidoo.
Att få en backlink från Squidoo är fruktansvärt värdefullt då detta är en pagerank 8 sida!

Även Hubpages och Ezinearticles är väldigt värdefulla. Alla artiklar jag skriver är på engelska så det tar ju sin lilla tid. Hade varit lite lättare på svenska... Men vill man ha något så får man arbeta för det.

Jag arbetar även med backlinking med en webbsida som jag har konstruerat men mer om detta i morgondagens bloggpost.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar