ekonomibloggar.nu

tisdag, maj 24, 2016

Första €€€ uttaget från MAP 2.0 !

När My Advertising Pays gjorde uppgraderingen från MAP 1.0 till MAP 2.0 i början på april så var jag och många andra "mappers" väldigt skeptiska till alla förändringar. T.ex så var man tvungen att köpa nya credit packs för sina intjänade dollar (till en usel valutakurs) för att på så sätt konvertera det till euro. Men som så många tidigare så tycker jag MAP har gått från klarhet till klarhet sedan uppgraderingen. Företaget har hela tiden gått ut med ny information om vad som händer och ungefär vilka datum något nytt ska inträffa så man har aldrig behövt känna sig som ett frågetecken.

Det alla givetvis har undrat är när möjligheten att ta ut pengar från sitt MAP konto skulle komma igång igen och även där finns ingen anledning till besvikelse. Uttag fungerar sedan ungefär 1,5 vecka tillbaka klockrent (påstods det) och igår valde jag själv att göra mitt första uttag i euro för att testa så allt fungerar som det ska.

€28,91 tillgängligt för uttag. Jag valde att ta ut €25.

Standardavgiften är €1,75 på samtliga uttag man gör. Kvittar hur mycket pengar man väljer att ta ut.

Gjorde uttaget runt 10:30 svensk tid. Nu var det bara att vänta...

Ungefär kl 11:45 svensk tid ändrades statusen till "approved"

KLART ! Efter godkännande så landade cashen på mitt VX Gateway konto. Standardavgiften för att ta emot pengar till sitt VX konto är alltid €1. Kvittar hur stort ens uttag är.

Efter att pengarna nu sitter på mitt VX konto så är det bara att skyffla vidare dom till mitt svenska bankkonto :)  Otroligt smidigt och enkelt. Och med tanke på att valutan nu är i EURO istället för USD så blir det inga konstigt höga avgifter när banken tar emot betalningen. Megaplus!

Framtiden för My Advertising Pays ser minst sagt ljus ut och nu när jag vet att allt fungerar ska jag köpa fler credit packs för att öka på min inkomst allteftersom. Men jag kommer då och då ändå att göra uttag, men nästa gång blir det på minst €100. I skrivande stund tjänar jag ungefär mellan 40-50 euro/dag och målet är att snabbt komma upp i €100/dag. 

Gå med i MAP idag och få en kostnadsfri guide som hjälper dig att komma igång direkt >>>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar